Περιγραφή
Το κεφίρ παράγεται από φρέσκο βιολογικό κατσικίσιο γάλα και την ειδική καλλιέργεια κεφίρ. Αν και τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό σαν προϊόν και οι περισσότεροι το προτιμάνε αντί για το γάλα αυτό που δεν γνωρίζουν αρκετοί είναι, πως ένα ένα ποτήρι κεφίρ περιέχει περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια βακτήρια, που με τη σωστή ζύμωση μπορεί να φτάσουν το τρισεκατομμύριο και περισσότερα από 40 είδη ωφέλιμων και άκρως χρήσιμων για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το κατσικίσιο κεφίρ συνιστάται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μετά από θεραπεία με αντιβίωση και σε όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Συστατικά: φρέσκο ημιαποβουτυρωμένο γάλα, καλλιέργεια κεφίρ.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ:
-Ενέργεια: 188kJ/45kcal
-Λίπη: 1.5g εκ των οποίων κορεσμένα: 0.9g
-Υδατάνθρακες: 4.4g εκ των οποίων σάκχαρα: 4.4g
-Φυτικές Ίνες:g
-Πρωτεΐνες: 3.80g
-Ασβέστιο: 413mg