Περιγραφή
Το ξεκίνημα της οικογένειας μας έγινε με μεράκι, αγάπη και έναν μικρό αμπελώνα. Από το 2006 με σεβασμό στην φύση καλλιεργούμε τα αμπέλια, εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και βιολογικής καλλιέργειας. Ώστε, το 2009 η οικογένεια Λιάκου να δημιουργεί το ιδιόκτητο οινοποιείο, αποκτώντας πλέον μορφή ατομικής επιχείρησης, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή οίνου και αποστάγματος. Ο στόχος μας είναι η παραγωγή ποιοτικών κρασιών, με τα χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της περιοχής.
Ο ασπροπάρης είναι ο προστατευόμενος γύπας που φωλιάζει στους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων. Επηρεασμένος από τη φύση λοιπόν, ο οίνος Ασπροπάρης έχει απαλό χρυσοκίτρινο χρώμα, φίνα αρώματα λευκόσαρκων φρούτων και λεμονανθού, στόμα φρουτώδες και καλοδομημένο και μακρά επίγευση.