Περιγραφή
Το ξεκίνημα της οικογένειας μας έγινε με μεράκι, αγάπη και έναν μικρό αμπελώνα. Από το 2006 με σεβασμό στην φύση καλλιεργούμε τα αμπέλια, εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και βιολογικής καλλιέργειας. Ώστε, το 2009 η οικογένεια Λιάκου να δημιουργεί το ιδιόκτητο οινοποιείο, αποκτώντας πλέον μορφή ατομικής επιχείρησης, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή οίνου και αποστάγματος. Ο στόχος μας είναι η παραγωγή ποιοτικών κρασιών, με τα χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της περιοχής.
Η προζυμωτική κρυοεκχύλιση, οινοποίηση μεγάλης διάρκειας και η 12μηνη ωρίμανση σε καινούργια, δρύινα, γαλλικά βαρέλια προσέδωσε στο κρασί αυτό βαθύ, έντονο ρουμπινί χρώμα, με αρώματα αποξηραμένου δαμάσκηνου, νύξεις κόκκινων φρούτων, βανίλιας κακάο και καραμέλας βουτύρου. Ξεχωρίζει για τη “μακριά” του επίγευση και εμφιαλώνεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.