Περιγραφή
Πρόκειται για την ποικιλία ‘Παναγιά’ η οποία καλλιεργόταν στο ομώνυμο χωρίο της ΒΑ. Λήμνου τις προηγούμενες δεκαετίες. Είναι μια από τις πιο βραστερές ποικιλίες ρεβυθιού πανελλαδικώς.
Φυλάσσονται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Διάρκεια ζωής: 1 χρόνος
Tips: Αφήστε τα από το προηγούμενο βραδύ στο νερό για να μουσκέψουν, προσθέτοντας 2 κουταλιές αλάτι ή σόδα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε με ρύζι, σαν σαλάτα με ψιλοκομμένα λαχανικά ή να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό χούμους.